Muzika film i TV DŽIN SIMONS ODUŠEVLJEN

Novi Pokemon izgleda kao da je član grupe Kiss

Nintendo je nedavno otkrio nekoliko novih vrsta Pokemona koji će se pojaviti u igrici “Shield and Sword” koja je dio franšize Nintendo Switch.

Novi Pokemoni stižu u novembru ove godine, a već sada je otkriveno kako će neki od njih izgledati. Neki privlače više pažnje, neki su slatki, neki su prava čudovišta, a jedan izgleda kao da je došao direktno iz grupe Kiss.

Obstagoon predstavlja završnu fazu u evoluciji Galarian Linoona, koji je pak evoluirao iz Galarian Zigzagoona, a vizualno ge je gotovo nemoguće ne povezati s imidžom popularne rock grupe. Ne samo da ga karakteriše crno bijela boja, nego i sam dizajn nevjerovatno podsjeća na šminku koju je popularizovala grupa Kiss, a u sve to ima i nevjerovatno dug jezik.

Poslije brojnih poređenja koja su se proširila društvenim mrežama reagovao je i Džin Simons, basista i pjevač grupe Kiss i – jako mu se svidjelo.

Ne skrivajući oduševljenje muzičar je kratko prokomentarisao:

“Od trenutka kada su moja djeca otkrila ta mala čudovišta, Pokemone po svojoj kući srijećem već decenijama. Kad sad vidim Pokemona koji kao da je stvoren u čast grupi Kiss i sam se osjećam počašćeno”.

Send this to a friend