Muzika film i TV

Ovaj snimak je dokaz stravičnog života preminulog Avićija

Smrt mladog di-džeja Avićija još uvijek je jedna od glavnih tema. Iako nadležni nisu pronašli ništa sumnjivo, ovi snimci su dokaz stravičnog životnog stila muzičke zvijezde, a vjerovatno i razlog njegovog preranog odlaska sa ovog svijeta.

Osim što je imao zdravstvenih problema koji su ga “otjerali” u penziju, on se često žalio da ne može više da izdrži i da će umrijeti od pritiska.

“Uvijek sam bio otvoren s ljudima s kojima sam radio i svima koji me poznaju. Svi znaju da imam problema, da mi je teško ali da se trudim. Ali teško je. Nisam očekivao da će me ovako tjerati na stvari, na nastupe, pogotovo kad znaju kako se osjećam”, rekao je svojevremeno on svom prijatelju Levanu Tsikurisviliju.

“Rekao sam im da više nisam sposoban da sviram, da ću umrijeti, da će me ubiti, rekao sam im to hiljadu puta”, pričao je on prijatelju.

S druge strane, zbog bolesne jetre, ležeći u jednoj bolnici u Australiji, napravljen je snimak stanja zbog kojeg je prekinuta tamošnja turneja. Zbog ljekova protiv bolova nije mogao da stoji na nogama.

Poznato da je da je slavni di-džej bio izuzetno povučen, da su mu nastupi veoma smetali i da je zdravstvene probleme prouzrokovao alkoholom.

Tagovi

Send this to a friend