Muzika film i TV

Ovako danas izgleda junakinja filma Nataša

Publika je i dalje zna kao malu Natašu, junakinju istoimenog filma u režiji Ljubiše Samardžića koji je za Tijanu Kondić bio odskočna daska u glumačke vode. Ipak, nije sve išlo po planu, Tijana nije više u glumačkom svijetu, izgubila se iz javnosti i mnogi i ne znaju kako sad izgleda i šta radi.

Tijana je bila učenica Pete gimnazije, kada su je u školskom dvorištu primijetili kao potencijalnu kandidatkinju za glavnu ulogu u novom filmu Ljubiše Samardžića. Slikali su je, a Samardžić je navodno slučajno vidio njenu fotku i izabrao baš nju, među skoro 500 djevojaka koje su bile uzete u obzir za Natašu.

Dramatična priča o buntovnoj ćerki ubijenog policajca koja u svijetu punom korupcije pokušava da sazna ko joj je ubio oca naišla je na sjajne reakcije i publike i kritike, a Tijana je osvojila Zlatnu mimozu u Herceg Novom, zatim nagradu Najbolji naturščik na Filmskom festivalu u Nišu, Zlatnu arenu u Puli i Statuetu slobode na festivalu u Sopotu.

Taj uspjeh donio joj je uloge u filmovima “Bumerang”, “Ledina”, “Sistem”… Ipak, kad je završila gimnaziju i pokušala da nastavi glumačku karijeru nije baš išlo po planu.

Tijana je tri puta pokušala da upiše Fakultet dramskih umjetnosti i, uprkos talentu i iskustvu, nije uspjela. Odlučila je da upiše svjetsku književnost na Filološkom fakultetu i samo se izgubila sa scene.

Danas ima 33 godine. Tijana i dalje povremeno ide na kastinge, ali se više posvetila drugim vrstama umjetnosti – multimedijalnim izložbama, književnosti…

1 Komentar na "Ovako danas izgleda junakinja filma Nataša"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend