Muzika film i TV

Playboy zečice čekale da Hju Hefner umre da bi rekle istinu o njemu

Foto: Profimedia

Najmračnije tajne pokojnog vlasnika magazina Playboy, Hjua Hefnera, biće otkrivene u novom TV dokumentarcu.

Osnivač najpoznatijeg magazina za muškarce, koji je bio poznat po svom hedonizmu, živio je u Playboy palati sa velikim brojem različitih žena, a u novom programu biće otkriveno šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u njegovom privatnom životu.

Karla Hou, bivša zečica, koja je u palati živjela sa svojom bliznakinjom Melisom, objasnila je:

“Ova emisija se upravo snima. Producenti pričaju sa djevojkama koje su živjele u palati”.

Ona je dodala da je i sama čula mnogo grozota o pokojnom Hefu, koji je preminuo prošlog septembra u 91. godini, ali da sama nije prisustvovala nijednom incidentu.

“Nikada nisam imala ružno iskustvo sa njim, ali mnogo je djevojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lijepo. Nekada je držao osam djevojaka zatvorene u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na sreću, meni se nikada ništa loše nije desilo. Kada sam ja živjela u palati, on je već bio oženjen, tako da mogu reći da sam jedna od rijetkih koje su dobro prošle. Djevojke su mi govorile: Imaš sreće da nisi bila ovdje prije nekoliko godina”.

Glumci koji će snimiti rekonstrukciju ovih događaja već su angažovani. A kako Karla tvrdi, Hefner je znao da će te stvari kad-tad izaći na vidjelo.

“Hju je znao da se o tome neće ćutati zauvijek, jer je toliko mnogo žena živjelo ovdje. Ali i djevojke su znale u šta se upuštaju kada su pristale na njegove uslove, a htjele su da trampe svoje živote u zamjenu za karijeru. Svakako, neke od stvari koje su se desile su užasne i to nikako nije dobro”.

Inače, prva koja je progovorila o užasnom životu u Playboy palati je Holi Medison, koja je zajedno sa Kendrom Vilkinson živjela sa Hefom sedam godina.

“Morala sam da izgledam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesrećna. Viki (još jedna od Hefovih djevojaka) dovodila je gomilu žena u njegov krevet, i jasno mi je zašto je to radila, što više njih je bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks sa njim”.

I Kendra je pričala o seksu sa Hjuom:

“Da bih preživjela te noći, bila sam pijana i drogirana. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla da izbjegnem to”.

Tagovi

2 Komentara na "Playboy zečice čekale da Hju Hefner umre da bi rekle istinu o njemu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend