Muzika film i TV

Pobjednik Zbrka festa sastav Eastock iz Užica

Organizatori Zbrka festa koji su u ovu priču krenuli sa najiskrenijom željom da daju doprinos razvoju mladih bendova, objavili su imena pobjednika festivala i javnosti se obratili zvaničnim saopštenjem.

“Još jednom se izvinjavamo javnosti zbog kašnjenja sa proglašenjem pobjedničkih bendova, kako su propozicije takmičenja takve da o pobjedniku odlučuju predstavnici takmičarskih bendova i publika, bili smo prinuđeni da sačekamo da nam stignu glasovi onih bendova koji nisu iskoristili svoje pravo da glasaju u toku finalne večeri.

Podsjećanja radi, u finalu su nastupili Dead man’s bells, Eastock, Štrajk mozga, Sestra i Sound floor, a osim njih, pravo glasa imala je i publika, koja je bila šesti član žirija. Iako nije bilo predviđeno da se javno objavljuju informacije kako je ko glasao, kako bi izbjegli nove “nezvanične informacije” od “izvora bliskih organizatorima koji su željeli da ostanu anonimni”, odlučili smo da rezultati glasanja budu javni”, navodi se u saopštenju organizatora.

Bend Sound floor glasao je na sljedeći način: Štrajk mozga 5, Eastock 3 i Dead man’s bells 1 poen.

Eastock je glasao na sljedeći način: Sestra 5, Dead man’s bells 3 i Štrajk mozga 1.

Sestra bend je glasao: Eastock 5, Dead man’s bells 3 Sound floor 1.

Štrajk mozga: Eastock 5, Dead man’s 3, Štrajk mozga 1.

Dead man’s bells: Sestra 5, Eastock 3, Sound floor 1.

Po glasovima publike najviše glasova dobio je Štrajk mozga (konvetrovano u 5 bodova), potom bend Sestra (3 boda) i bend Eastock (1 bod).

Ukupnim zbirom glasova pobjednik Zbrka festa je sastav Eastock iz Užica, Drugoplasirani je sastav Sestra, takođe iz Užica, i trećeplasirani sastav Štrajk mozga iz Nikšića.

Nagrade za prvoplasirane bendove biće uručene u skladu sa ranije propisanim uslovima učešća na festivalu.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
niksmurko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
murko
Gost
murko

Sramota. Prva dva Srbijanci. Opet neko bratstvo i jedinstvo?

niks
Gost
niks

nije, nego su užičani naravno najbolji 🙂

Send this to a friend