Muzika film i TV SNIMAN NA PODRUČJU POD ZAŠTITOM UNESCO-a

Pogledajte novi spot Dina Merlina koji je sniman u Crnoj Gori

U crnogorskom kompleksu Porto Montenegro Dino Merlin je premijerno predstavio video spot za pjesmu “Mi”.

Ovo je prvi singl s nadolazećeg, dvanaestog po redu albuma ovog kantautora. Videospot je u samo 13 sati na YouTubeu pregledan više od 650 hiljada puta, a već se u cijelom regionu nalazi i u samom vrhu trendinga.

U realizaciji spota učestvovali su umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni rediteljkom umjetničkog imena KUKLA, a sniman je u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zalivu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i prvom One&Only resortu u Evropi koji se otvara na proljeće 2021. godine.

“Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sjutra. Najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti Mi jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas”, kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pjesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku saradnju.

“I jedni i drugi želimo stvarati djela koja ostaju, promovisati i stvarati nove vrijednosti o kojima slično razmišljamo, tako da kada govorim o saradnji s Porto Montenegrom, bez zadrške mogu reći ‘Mi’”, zaključuje Dino Merlin.

Dino poručuje kako u ovim najsrećnijim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, a naprije sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. Pjesma Mi sadrži upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovjek, ali i imati to ljudsko u sebi u današnje vrijeme je najbitnije. Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI – poruka je nove pjesme Dine Merlina.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
So & TEKILAZoranCGoraBgfdgveki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

dobra priča, čudan stil

Zoran
Gost
Zoran

Nisam odavno gledao ovako los spot.

CGora
Gost
CGora

Uzasan..
Ko jos slusa ovu dretvu.

veki
Gost
veki

ni za gledat ni za slušat,

Emilio
Gost
Emilio

Dino,profesionalac kao i uvijek 👍

Narodno veselje
Gost
Narodno veselje

Prelijepo

ojha
Gost
ojha

Prelijep spot i pjesma 👏😃

Bgfdg
Gost
Bgfdg

PRELJEP?
Preljepljen od nekud?
🤣🤣🤣

Send this to a friend