Muzika film i TV

Povratak Pamele Anderson, rame uz rame sa slavnom oskarovkom u novom filmu

Pamela Anderson; Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pamela Anderson ponovo se vraća na bioskopska platna i to glavnom ulogom u novom filmu Đije Kopole, unuke slavnog Frensisa, “The Last Showgirl”. Uz Pamelu, u filmu igraju i Džejmi Li Kertis i Dejv Batista.

“Oduvijek sam željela da napravim film u Vegasu. Jako sam ponosna na našu glumačku postavku i čitav tim, a posebno na Pamelu. Jedva čekam da podijelim njen hrabar i iskren nastup”, rekla je rediteljka.

Radnja filma prati iskusnu plesačicu iz Las Vegasa, koja mora da planira svoju budućnost kada se njen šou naglo ugasi nakon 30 godina. Bez posla u svojim pedesetim, ostaje sa pitanjem šta dalje. Kao majka, ona nastoji da popravi zategnute odnose sa svojom ćerkom, koja je ostala u sjenci majčinog posla.

Za Variety Pamela je izjavila da konačno osjeća da je “viđena i prihvaćena” u Holivudu.

“Imala sam nevjerovatne prilike. Ali opet, volim da radimo stvari na svoj, jedinstven način. Ne postoji formula koju slijedim. Zaista idem na instinkt i čuvam ga kao što je uvijek bilo, samo autentično i dajem sve od sebe. U radu ima mnogo stvari zbog kojih sam zaista uzbuđena. Konačno se osjećam kao da sam u stanju da pokažem od čega sam napravljena. Dakle, ovo je vrijeme da zaista prihvatim ono što jesam. Sebe”.

Kopola nam donosi autentičnu priču iz Las Vegasa, koja odaje počast legendarnoj “Showgirl”, ispričanu kroz rediteljkin jedinstven osjećaj za stil i vizuelno pripovijedanje, navodi Harper’s Bazaar.

Send this to a friend