Muzika film i TV najveća enigma

Priča o čovjeku: Miladin Šobić – Poezija jedne sudbine

Na YouTube kanalu “Šibalba” emitovan je snimak o Miladinu Šobiću. Miladin Šobić ostaje nerješiva enigma jugoslovenske rok muzike. Rubikova kocka pred kojom se sami objašnjavamo.

Vezuju ga za Nikšić, Dubrovnik, za Sarajevo i Suboticu, i činjenica je – pripadao je svakom od tih gradova, ali ponajviše tamo gdje bi susreo brata po srcu i pjesmi. Iza sebe je ostavio dva albuma i jednu singl ploču, kao i nikad objavljenu “Barutanu ljubavi”.

Čekajući da prekine svoje tridesetogodišnje tihovanje, svi ljubitelji dobre muzike mogu uživati uz njegove vanvremenske pjesme kao što su “Od druga do druga”, “Kad bi došla Marija”, “Ne pokušavaj mijenjat me”, “Džemper za vinograd”.

Autor ovog snimka je novinar Nemanja Oblaković.

Šibalba je YouTube kanal koji se bavi afirmacijom zaboravljenih ljudi i vrijednosti. Služi kao svetionik ka prošlim vremenima, ali i ličnostima koje su nadživjele vrijeme.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
IS20BojanaMirjanaEldinaA da
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
IS20
Gost
IS20

Opet krivi tip… 🐈

Bojana
Gost
Bojana

Sunce ljubavi ne ponovljiva .

Mirjana
Gost
Mirjana

” Sunce ljubavi ” , neponovljiva filozofija emocija,življenja sa njima i u njima…
Neponovljivi Miladin Sobic!

Eldina
Gost
Eldina

Miladin, uvek ispred svog vremena. ❤️❤️❤️

A da
Gost
A da

Miladin- ljubav,talenat,radost,tuga,lutanje,bol,nježnost…Miladin- veličina,samo da je napisao: Sunce tebi,Sunce meni i da je iznad svih.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Непролазни Шобић. Један од ријетких који је у задњих пар деценија замиритао Тринаестојулску награду, а једини којем је уручена на моју радост.

samo jako
Gost
samo jako

Legenda

Send this to a friend