Muzika film i TV Slavi se 25 godina premijernog prikazivanja serije

Prijatelji od septembra u bioskopima

TV-serija “Prijatelji” ove će godine 25. godina od premijere obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 bioskopa širom SAD.

U američkim će se bioskopima 23, 28. septembra i 2. oktobra svakoga dana prikazati po četiri epizode.

Warner Bros i Fathom Events stoje iza projekta.

“Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole da gledaju sve generacije”, rekla je predsjednica TV-grupacije Warner Bros Lisa Gregorian.

“Veoma smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u bioskopima prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drugačiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz “Prijatelja”, kazala je Gregorian.

Warner Bros i Fathom Events još nisu precizirali koje će epizode prikazati. Popis bioskopa u kojima će se prikazivati “Prijatelji” biće objavljen u petak, a istoga dana u prodaju na internetskoj stranici Fathom u prodaju kreću i karte.

U duhu proslave 25. godišnjice od prikazivanja prve epizode, ista će kompanija pokrenuti pop-up u Njujorku, a tema će biti upravo ova serija. Događaj će trajati od 7. septembra do 6. oktobra.

Ovaj spektakl će podrazumijevati turu kroz devet prostorija, od kojih šest predstavljaju omaž svakom od šest glavnih likova, a tu su i replike iz scenografija ove serije uključujući čuveni kafić Central Perk, kao i Čendlerov i Džoijev stan.

Ulaznice za ovaj neobičan događaj u Sohou koštaju oko 30 eura, a nazvan je “Ona sa pop-apom” po uzoru na naslove epizoda koje su davali Dejvid Krejn i Marta Kofman.

Obožavaoci serije i glavnih likova, a ima ih mnogo, sa nestrpljenjem očekuju ovaj događaj.

Serija “Prijatelji” svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. septembra 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih u istoriji televizije.

Popularna ekipa koju čine Ros, Čendler, Džoi, Monika, Fibi i Rejčel, gledaoce je zabavljala punih 236 epizoda.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Rade007AevinDanijela
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Ehhh da sam tamo…

Aevin
Gost
Aevin

Pusti ti to nego reci, hoce li ih biti kod nas? Ta informacija nam je bitnija. 🙂

Danijela
Gost
Danijela

NEPREVAZIDJENI!!! 💓💓💓

Send this to a friend