Muzika film i TV snimanje počelo prije pet nedjelja

Prvi kadrovi Južnog vjetra 2: Počelo snimanje nastavka

Snimanje nastavka najgledanijeg domaćeg filma “Južni vjetar” počelo je prije pet nedjelja na lokacijama u južnom dijelu Srbije, gdje je poznata glumačka i autorska ekipa uradila veliki broj scena.

Zbog velikog interesovanja koje ovaj projekat već godina privlači, ekipa na čelu s rediteljem Milošem Avramovićem, spremila je nekoliko kadrova sa snimanja koje je obavljeno na graničnom prelazu sa Bugarskom, pišu Novosti.

“Snimanje na graničnom prelazu je bilo jedno od najzahtjevnijih, na prvom mjestu jer smo imali veoma komplikovane scene, puno opasnih kaskada, a sa druge strane, snimanje nije smjelo da ometa funkcionisanje graničnog prelaza. Cijela ekipa pripremala je ovo snimanje danima unaprijed kako bi sve fukcionisalo perfektno.

Pored glavnih glumaca, u ovim scenama vidjećemo i velike bugarske zvijezde Mariana Valeva i Zahari Baharova koji igraju u ‘Ubrzanju’. Ovom prilikom želim i da zahvalim graničnoj policiji na razumijevanju, strpljenju i pomoći koju su nam pružili tokom ovog snimanja”, objašnjava reditelj Miloš Avramović.

Snimanje se narednih nedjelja nastavlja na lokacijama u Beogradu i okolini, a kao što je ranije najavljeno i u nastvaku nas očekuje već dokazana glumačka postavka – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić.

U narednim mjesecima, ekipa će završavati posljednje scene, montažu, ali i posebno osmišljenu muziku koju će i ovog puta potpisati Slobodan Veljković Coby i produkcija Bassivity, a premijera filma se očekuje početkom naredne godine.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
CojkeNarcis ZgubidanNarcis ZgubidanFilmofil
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cojke
Gost
Cojke

Zar nije drugi dio bio u bioskopu prije godinu dana?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Uopšte ne gledam te serije,jer sam se ko mali nagledo,serpiko,šerif u njujorku prljavi hari,ulice san fransiska kodžak,i mnoge druge serije tako da su mi ovo samo loše kopije(najbolja je ona kad nikola kojo ubija ko usporen snimak sve oko sebe).A toliko ima domaćih tema da se obrade?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A biković igra opasnog tipa,što sve narod prihvata???

Filmofil
Gost
Filmofil

Zabraniti emitovanje tog zla ovdje.

Send this to a friend