Muzika film i TV

Publika u čudu: Adel nestala tokom koncerta

Britanska pjevačica Adel ostavila je publiku na njenom nastupu u Las Vegasu prilično zapanjenom, nakon što je izvela trik i nestala sa bine.

Pjevačica je naizgled nestala u vazduhu tokom nastupa u sklopu njenog dugo očekivanog rezidencijalnog šoua u Las Vegasu nazvanog “Weekends with Adele”.

Na Tviteru je podijeljen isječak sa Adelinog nastupa u Kolsseumu u “Caesars Palaceu” u Las Vegasu nakon što je prethodno morala da otkaže svoj set nastupa u ovom gradu.

Video sa opisom: “Gdje je, dođavola, otišla?”, pokazuje pjevačicu kako podiže ruke tokom dugotrajnog aplauza prije nego što se oko nje spustila gomila ružičastih konfeta.

Kad su posljednji konfeti pali na binu, Adel je nestala iz vida.

“Na trenutak sam poludio kad se ovo dogodilo, pitao sam se ‘gdje je ona?!’,” priznao je jedan obožavatelj u komentarima ispod videa, dok su drugi pisali da su isto pomislili.

Nije bilo jasno kako je Adel uspjela da tako brzo nestane sa bine zbog čega su fanovi u publici ostali prilično zbunjeni.

Pjevačičin niz nastupa u Las Vegasu prvobitno je trebalo da bude još u januaru ove godine, no zahvaljujući pandemiji koronavirusa došlo je do velikog zastoja te su morali da ih odlože.

Send this to a friend