Muzika film i TV

Pussycat dolls ponovo na okupu

Nakon sve jačih glasina da će Pussycat dolls ponovo početi da rade zajedno, iznenada je aktiviran stari sajt grupe, a otvoren je i nalog na „Instagramu“.

Iako se članice grupe ni njihovi predstavnici još nisu oglasili, Robin Antin, koja je osnovala ovu plesno-pjevačku senzaciju, dala je neku vrstu potvrde.

Kada je, prije nekoliko nedelja, britanski dnevni list Sun, najavio je da moguće da Nikol Šerzinger i djevojke ponovo zaigraju i zapevaju zajedno, mnogi su bili skeptični, piše muzički portal Idolator.

Međutim, sumnja je počela da nestaje kada je tokom vikenda ponovo aktiviran sajt Pussycat dolls-a i otvoren nalog na Instagramu.

I najveći pesimisti bili su uvjereni da je okupljanje na vidiku kada se među onima koji su počeli da prate grupu na pomenutoj društvenoj mreži pojavilo ime glumice i igračice Robin Antin.

„Već nekoliko godina priča o ponovnom okupljanju je aktuelna. Članice grupe su napokon uspjele da pronađu vrijeme koje ima svima odgovara“, otkrio je neimenovani izvor britanskom dnevniku San.

Prema navodima osobe koja tvrdi da ima informacije o okupljanju grupe djevojke su uzbuđene zbog svega, ali još nijesu uspjele da se dogovore o tome da li će ići na turneju ili je riječ o samo nekoliko koncerata.

Razmirice koje su prethodile raspadu „Lutki“ izgleda da su ostale u prošlosti, a kada je riječ o hitovima, osim toga što će publiku podsjetiti na veliki broj starih numera, izgleda da će biti i novih pjesama.

Send this to a friend