Muzika film i TV Ispovijest Svjetskog kilo cara

Rambo Amadeus otvoreno o heroinu, drogi, Đukanoviću, Titu, Đokoviću

Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, ima bogatu karijeru koja traje više od 20 godina, a u intervju za Kurir otvoreno je progovorio o narkoticima, konzumiranju marihuane i heroina, a dotakao se i teme o teniseru Novaku Đokoviću, predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, ali i o Josipu Brozu Titu. 

“Mi smo imali Tita a onda su došli zapadni operativci i objasnili nam da nam Tito ne valja, da nam socijalizam ne valja, da nam država ne valja… I onda smo mi sve to fino raz*****. E ajd sad da nađemo onog ko će da kaže – Valja mi kapitalizam, valja što moram s pasošem da idem na Korčulu na kupanje, valja mi što plaćam međunarodnu telefonsku tarofi kad zovem majku u Herceg Novom i tetku u Sarajevu. Nek kaže neko kaže da to valja”, kaže Rambo.

On ističe da je najveći problem kod ljudi jer brkaju dvije stvari – demokratiju i kapitalizam.

“Kad imaš 10 odsto nepismenih u zemlji, a govorim za čitav Balkan, onda dobiješ to da si dao pravo glasa nepismenima koji su izglasali mržnju, nacionalizam i rat i razvalili. Pravo glasa je civilizacijska tekovina. Nacionalizam je dječja bolest svakog društva. Pojavljuje se tamo gdje se države rađaju ili tamo gdje su države klimave pa nema šta drugo da ih drži. Srećom nacionalizmi su kratkog daha. Nacionalizmi su iracionalni. Ne možeš da odeš kod doktora i da mu kažeš – Izvadite mi krv i utvrdite mi šta sam ja po nacionalnosti”, dodaje on.

Priznao je i da je skoro 20 godina pušio marihuanu.

“Probao sam je kada sam imao 25 godina. Ne mogu da kažem da sam bio navučen na marihuanu, ali mogu da kažem da je bilo perioda kada sam svakodnevno pušio marihanu. Ali kada sam svakodnevno pušio marihuanu nisam bio u stanju da se ujutru probudim prije 12, nije mi se ništa radilo. Uvijek sam nekako kreirao susret sa nekim za koga sam pouzdao znao da to ima kod sebe pa bi se mi našli i onda nekako slučajno pušili tu travu. Nekako je taj moj život tako funkcionisao”, priznaje Rambo.

Probao sam i heroin jednom.

“Nekoliko sekundi kad šmrknete heroin osjećate se petogodišnji dečak koji je za svoj rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. I odjednom je vaše srce ispunjeno. Popušta vas užasna neuroza koju ste nosili cijelog života. Međutim, poslije par sati kreće drugi period, kreće period kada vas to popušta i tada se osjećate kao da ste živi sahranjeni. Odjednom u vama nema ničega. Vi ste jedno truplo mesa i kostiju koje ne vidi razlog svog postojanja. Ja sam imao sreću da da mi je to jutro poslije heroina bilo toliko gadno, nepodnošljivo da sam sebi rekao – Ti više ovo nikad nećeš da probaš”.

O Milu Đukanoviću kaže:

“Da on izgubi na izborima je kao da ja izgubim na izborima. Jer nisam ni ja izborima došao na vlast, nije ni on. Onda ne možeš na izborima da izgubiš. Jesam li ja Svjetski Mega Car? Jesam. Jesam li to postao samoprolamacijom? Jesam. Pa kako onda da me na skinu na izborima”, kaže Rambo.

A o Đokoviću u svom stilu kaže da “ako je starinom sa Durmitora onda je jasno što je najbolji teniser na svijetu”.

“On fenomenalno igra tenis baš zato što je sa planine. Na Durmitoru je najvažnija aktivnost kosidba. I on kad kosi to je forhend. A bekend – mora da vrati kosu. To mu je genetski. I sad treba onaj Marej nešto a taj kosu nikad vidio nije. Novak ga hvata na iskustvo, na starinu, na gen”, zaključuje Rambo.

32

avatar
1000
22
10
0
 
29
MarijaBot sendvicar🥪tschugoOsvjesti seCrnogorciSuSrbi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tschugo
Gost
tschugo

svaka cast rambu ,iskreno i otvoreno,ljudski iposteno,zato najsrdacnije poz.iz füssen

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ovo je klasicni kafanski mudrac

Cuca
Gost
Cuca

Ove stvari da je izgovorila Maja Nikolic ili Dara Bubamara bile bi predmet opsteg podsmijeha.

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Mozda u tvom nekom relmu.

Nina1
Gost
Nina1

Makar javno priznaje da je samoproklamovani
Iako bas nije za divljenje time, no ajd, od njega se sve ocekuje

Osvjesti se
Gost
Osvjesti se

Ne kapiras ti to je li tako? Znaš li ti šta je turbo folk?

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

To je sendvicarka sto trosos energiju…

Vale
Gost
Vale

Vazda u metu, bez dlake na jeziku. Car.

Palisad
Gost
Palisad

Taman ste u rangu kurira..isti su vam i naslovi cak,prekopirani tekstovi,a i komentari lice jedni na druge

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Могао би му ДПС забранити концерте након ове изјаве за Ђукановића. Само ако укапирају поенту.

polamozga
Gost
polamozga

CDM nije ukapirao, čim je ovo objavio…

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

Rambo kralje!!!

Čova
Gost
Čova

Legenda dobri pošteni iskreni Rambo živ bio i da je više kod nas i regionu Ramba poput njega

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Stvarno u cg pravo glasa ima korumpirani,izopaceni,nepismeni,prodati narod koji gaji kult Lomija a mrze sve od kojih nemaju interes.

Stop
Gost
Stop

Gluposti po obicaju

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Neko se iz CDM-a sjetio da je i Rambo ziv pa ono “aj da napisem nesto nismo odavno” i skrojio text iz njegovih gostovanja u raznim emisijama u zadnjih 5 godina sto je zalosno. Ovaj covjek zna sta prica i za svako je postovanje. Jedan od rijetkih koji prica iskreno i tacno vezano i za zivot i drzavu. Da je… Više »

Krnji
Gost
Krnji

Doktore!!!!

Prilicno jadno
Gost
Prilicno jadno

Prolupao je.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ne filozofiraj drz se pjesme nisi za velika djela

Send this to a friend