Muzika film i TV

Sada znamo pravu istinu: Kultna serija donijela joj je slavu od koje se razboljela

Sandra Ou

Od igranja doktora Sandra Ou se, kako kaže, razboljela.

Zvijezda je pretrpjela zdravstvene probleme nakon što ju je debi Grejeve anatomije 2005. lansirao u superzvijezdu i nije joj bilo lako da se izbori sa svom tom slavom. Dugo godina nije pričala o svom iskustvu, ali sada znamo pravu istinu, prenosi Žena blic.

“Kada se pojavila Grejeva anatomija, moj život se veoma promijenio. Pozlilo mi je. Mislim da mi je cijelo tijelo bilo veoma, veoma bolesno. Iako se čovjek natjera da nastavi da radi, zar ne?”, rekla je Ou koja glumila je dr Kristinu Jang u velikom hitu 10 sezona.

Kaže da je poslije nekog vremena naučila da daje prioritet svom zdravlju.

“Bilo je kao, “O, ne mogu da spavam. O, bole me leđa. Ne znam šta nije u redu sa mojom kožom”. Naučila sam da prvo moram da vodim računa o svom zdravlju”.

I nije samo njeno fizičko zdravlje bilo ono što je bilo pogođeno tokom njenog boravka u medicinskoj drami, ona je takođe naučila o važnosti njenog mentalnog zdravlja.

“To nije samo vaše tijelo, zar ne? To je vaša duša. To je definitivno vaš um. Zato što na kraju ne možete zavisiti ni od koga drugog. Morate to nekako pronaći u sebi. Gluma je iscrpljujući posao”.

Kaže da je i za nošenje sa tom profesijom pronašla poseban način.

“Moram da provedem vrijeme sa svojim kreativnim ja. To može biti spavanje, to može biti šetnja šumom, to može biti meditacija, to može biti zapravo odlazak na časove, to bi moglo biti sve te stvari. Zato što shvatam da taj dio podržava svu—skoro neposrednost, sposobnost da budem prisutna”.

Send this to a friend