Muzika film i TV Glumica ima svoju viziju nastavka serije

Sara Džesika Parker: Keri Bredšo izmislila sve svoje prijateljice

Glumica Sara Džesika Parker, ispričala je kako bi ona željela da izgleda nova sezona serije “Seks i grad” koja joj je donijela globalnu slavu.

Džesika je predložila da se u novoj sezoni otkrije da je Keri svoje najbolje prijateljice Samantu Džons (Kim Katral), Mirandu Hobs (Sintija Nikson) i Šarlot Jork (Kristin Dejvis) ustvari izmislila i da one ne postoje.

“Razmislite, Keri je neko ko jednom nedjeljno objavljuje priče, ona je pripovjedač, šta ako je do sada serija išla po njenim pričama koje su izmišljene, svijet u kom bi volela da živi, a da se sada prikaže njen stvarni život”, rekla je Sara.

U prilog svojoj ideji dodala je i da su Kerine najbolje drugarice imale slične probleme kao i teme o kojima je ona pisala u svojim kolumnama.

“Podsjetimo se da je jedini put kada Keri nije pisala svoje priče bilo je kada je otputovala u Pariz, zar ne? Ostavila je kompjuter koji je bio jedini ‘kanal’ kroz koji je publika znala za Mirandu, Samantu i Šarlot”, rekla je glumica za portal News.

Pored ovoga možemo dotati i da serija  ima nekoliko elemenata koje teško da mogu da se dese u “stvarnom životu”, kao na primjer da neko ko piše jednom nedjeljno kolumnu može sebi da priušti stan u Njujorku, kao i orman pun skupocjenih cipela, tako da Sarina ideja i nije toliko neobična, a Keri je možda bolji pisac nego što smo mislili.

Serija koja je pratila priče četiri najbolje dugarice njihove ljubavne, poslovne, kao i međusobe odnose i probleme do sada je imala šest sezona koje su se prikazivale u periodu od 1998. do 2004. godine, a zatim su izašla i dva filma 2008. i 2010. godine.

Čini se da nastavka priče o ovoj četvorci neće biti, bar ne u skorije vrijeme.

Send this to a friend