Muzika film i TV

Šarliz Teron traži gej verziju filma Umri muški: Gdje da potpišem?

Šarliz Teron

Glumica Šarliz Teron (47) razveselila je jednog obožavatelja, ali i mnoge druge, kada mu je na njegov tvit odgovorila da joj se sviđa njegov prijedlog za njen potencijalni novi film.

Kada je prošle godine jedan tviteraš iznio ležeran prijedlog na Tviteru, vjerovatno nije očekivao oduševljenje koje će pokrenuti.

“Lezbijski božićni filmovi su okej i dobri, ali ono što stvarno želim da vidim je ‘Umri muški’ u čijoj verziji Šarliz Teron divlja kako bi spasila svoju ženu”, napisao je na Tviteru njen obožavatelj.

“Gdje da potpišem?”, odgovorila mu je Šarliz Teron.

U velikom intervjuu za strane medije Šarliz Teron je potvrdila da je to sjajna ideja, te kazala kako je spremna da prihvati takvu ulogu te da joj samo nedostaje studio koji bi bio voljan da snimi taj film.

“Da, bih, zato sam i odgovorila odmah na Tviteru, jer sam jednostavno mislila tada, a i sada, da je to sjajno. Pomislila sam – ova osoba mora da počne da predlaže stvari. To je odlična ideja. A činjenica da bi bile dvije žene, odmah sam pomislila ‘Da, potpiši me za to'”, priznala je Šarliz Teron.

Glumica je u akcijskim hitovima “The Old Guard”, “Atomska plavuša” i “Mad Max: Fury Road” pokazala izuzetan talenat u brojnim žestokim scenama. Može se očekivati da bi se odlično snašla u ženskoj verziji kultnog Džona Maklejna. Za sada nema konkretnih dogovora o nekom sličnom filmu.

U međuvremenu, dok radi na drugim projektima i čeka da neko napiše lezbijski ‘Umri muški’, Šarliz Teron je promijenila imidž i obojila svoju prepoznatljivu plavu kosu u crno. Imidž je navodno promijenila zbog uloge u filmu “Old Guard 2”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Aleksandar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleksandar
Gost
Aleksandar

Da, pa da se onda upropasti najbolja franšiza filma svih vremena.

Send this to a friend