Muzika film i TV

Senidah: Odrasla sam u Crnoj Gori i Sloveniji pa imam razumijevanja za različite ljude

FOTO: Rastko Surdić

Nova muzička atrakcija, pjevačica umjetničkog imena Senidah, brzo se izdvojila svojom pojavom i zaintrigirala mnoge koji bi željeli da proniknu u tajnu njene prirode, ali ona smatra da je ta misterioznost upravo ključ njenog uspjeh.

Senida Hajderpašić, kako glasi njeno pravo ime, kaže da je na oblikovanje njene ličnosti u mnogome uticalo to što je od djetinjstva živjela na relaciji Crna Gora – Slovenija.

“Imala sam stvarno lijepo djetinjstvo. Oko mene je uvek bilo mnogo prijatelja, sa kojima sam se družila, a tu je negdje uvijek bila i familija. Vrijeme sam provodila i u Crnoj Gori i u Sloveniji, u sredinama koje su potpuno drugačije. Baš zbog svega toga mislim da sada imam mnogo više razumijevanja za različite ljude i situacije”, kaže trep zvijezda rođena u Ljubljani.

Kaže da nije imala plan kako da se izdvoji iz mase.

“Ne mislim da je lako izdvojiti se iz mase, ali to vam polazi za rukom samo ako ste dosljedni i ako to ljudi prepoznaju kao dio vaše prirode, a ne kao nešto što je isforsirano i unaprijed isplanirano. Nisam imala poseban plan kako ću izgledati, kako ću pjevati, kako ću se kretati na sceni. Jednostavno sam slijedila svoje instinkte i osjećanja, i dobila sam ovo što jesam danas”, kaže Senidah.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Risto Penta
Gost
Risto Penta

Senidah, zoranah, vrlo dubokoumno

Goran
Gost
Goran

Nova mizičkaah antrakcija Senidaaah

Send this to a friend