Muzika film i TV

Sergej Ćetković snima album sa starogradskim pjesmama

“Kralj balada”, kako ga često znaju osloviti, Sergej Ćetković, planira da odstupi od prepoznatljivog pop pravca koji njeguje već dvije decenije, i publici pruži nešto novo. Naime, popularni Podgoričanin ima u planu da snimi album na kojem će se naći starogradske pjeseme.

“Dijete sam rokenrola i panka, ali mom senzibilitetu najviše odgovaraju pop i rok balade, po kojima me često prepoznaju. Vremenom naučiš da ne treba praviti izlete u nepoznato. U muziku sebe ulažem maksimalno. Imam razne planove, pa čak i da snimim album sa starogradskom narodnom muzikom, na kojem ću obraditi pjesme Tome Zdravkovića, Predraaga Živkovića Tozovca…”, rekao je Sergej.

On je ovih dana posvećen pripremama za beogradske koncerte od kojih će jedan, 8. marta, upriličiti na svoj 42. rođendan.

“Četrdeseti rođendan sam proslavio na valjan način, ali nisam opterećen godinama, niti svojim izgledom – da moram da izgledam mlađe. Prestao sam da razmišljam o prolaznosti kada sam napunio trideset. Tada mi je to bilo bitno, a sada sam shvatio da sam odrastao čovjek, dobro se osjećam, u punoj sam snazi, nikad nisam bio kreativniji, mentalno jači, ali i pametniji”, kaže Sergej.

Send this to a friend