Muzika film i TV

Sergej Ćetković: Vanja Radovanović je čestit čovjek i odličan autor

Sergej Ćetković sa nestrpljenjem očekuje ovogodišnji “Eurosong” u Lisabonu i smatra da Crna Gora i Srbija poslije dužeg vremena imaju odlične numere.

“Vrlo sam zadovoljan što će Vanja Radovanović predstavljati Crnu Goru. On je prije svega jedan čestit čovjek i odličan autor. Pjesma mu je divna i nadam se da će ostvariti odličan plasman, jer to i zaslužuje. Pored Crne Gore, navijaću i za Srbiju. Sanja Ilić je neko ko svoj posao dobro zna i siguran sam da će njegova muzika naići na dobar prijem kod evrovizijske publike”, kaže Sergej i otkriva da svoje ćerke Lolu i Milu redovno vodi u pozorište.

“Veliki sam fan dobrih serija i filmova, kojih danas na našim televizijama ima sve više. Drago mi je što postoje ljudi koji se bave kulturom na pravi način, iako je budžet mali. Mi porodično obožavamo da idemo u pozorište i to je za nas obavezna mjesečna aktivnost. Jednostavno, svojim ćerkama stvaram naviku da se kulturno uzdižu. Drago mi je što Beograd nudi mnogo kulturnih sadržaja, a moja porodica i ja najviše uživamo u pozorišnim komedijama, jer nam u današnje vrijeme svima treba malo više smijeha”, uvjerava Sergej i sa ponosom ističe da je i on dao doprinos seriji “Istine i laži”, koja obara sve rekorde gledanosti.

“Milo mi je što sam bio jedna od karika u ovom projektu. Sa velikim zadovoljstvom sam napisao muziku za ovu hit-seriju. Uradio sam dobru uvodnu špicu, koja je postala prepoznatljiva, što je i bio cilj. Muziku sam napisao u Budvi i mogu da kažem da me je more odlično inspirisalo”, zaključio je Sergej.

Send this to a friend