Muzika film i TV

Sergej Ćetković završava snimanje albuma u Hrvatskoj

sergej_sa_pegijem.jpg

“Moj svijet”, šesto studijsko izdanje Ćetkovića, na tržištu će se naći početkom jeseni, a pjevač je pripremio obiman materijal – za potrebe snimanja su angažovana provjerena muzička imena, sa nekima pjevač prvi put sarađuje, a izdvaja se prekaljeni hrvatski dvojac pod čijom palicom je u studiju diskografske kuće “Croatia Records” Ćetković snimao dionice novih pjesama. Iza Martinjaka su saradnje sa Dinom Dvornikom, Vannom, Ninom Badrić, a naročito sa Massimom Savićem, za koga je uradio hit “Suze nam stale na put”.

Lesić se može pohvaliti projektima sa Coloniom, Vesnom Pisarović, Sandijem Cenovim i drugim, a sudeći po fotografijama koje je Sergejev tim objavio na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici, ekipa se odlično provodila na snimanju, tako da možemo očekivati odlične hitove.

S druge strane, posjetu Hrvatskoj pjevač je iskoristio i da promoviše koncert koji će održati 7. novembra u zagrebačkoj dvorani “Vatroslav Lisinski”. Sergej će imati čast da bude prvi Crnogorac koji će se pokloniti publici u legendarnoj dvorani.

“Jako se radujem. Znam da su se neke moje pjesme dosta slušale na ovim prostorima, no ja sam bio dosta lijen, izgleda da po tome i jesam pravi Crnogorac (smijeh). Očekujem dobru svirku, biće veliki bend. Što se tiče gostiju – to neka ostane tajna”, kazao je Sergej tokom druženja sa novinarima.

Send this to a friend