Muzika film i TV

Serija Južni vjetar snimaće se u Crnoj Gori

Film “Južni vjetar” dobiće nastavak ali u formi serije čije snimanje počinje 5. aprila. RTS-ova serija imaće deset epizoda, a Miloš Avramović biće reditelj, producent i koscenarista.

Snimanje će trtajati tri mjeseca, a odvijaće se u Crnoj Gori, Srbiji i Italiji.

Među glavnim ulogama u priči o beogradskom podzemlju koja se seli na male ekrane biće, kako smo ranije pisali, crnogorski gluamc Žarko Laušević.

“Ne mogu mnogo da otkrivam o njegovoj ulozi, osim da je veoma zanimljiva. Laušević je veliko pojačanje za seriju i čast nam je što se pridružuje ekipi. Inače, u pregovorima smo sa dva ozbiljna imena iz inostranstva, a biće i sjajnih glumaca sa naših prostora”, najavljuje Avramović.

“Tekst je u završnoj fazi, ima novina u odnosu na film u smislu da će biti novih sukoba, likova, uzbudljivih zapleta. Cilj je da odemo korak dalje u odnosu na film koji je sniman u skromnim uslovima. Ljestvicu smo postavili visoko i želimo da se, što da ne, približimo američkim serijama”, dodaje on.

Podjetimo, film “Južni vetar”,  je premijerno prikazan 25. avgusta 2018. godine i za kratko vrijeme postao veliki hit u regionu.

Glavne uloge igraju Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Miodrag Radonjić i Jovana Stoiljković.

U “Južnom vetru” igrao je i pokojni glumac Nebojša Glogovac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
WTF
Gost
WTF

A što neće valjat? Čim je glavni lik MARAŠ (okle no iz Zete) to ne može a da ne valja,dome! 🙂

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Kazes Maras?

Ana
Gost
Ana

Jedva cekaam.. 🎬📹🎥🎞📽

Decak iz vode
Gost
Decak iz vode

Jedan od najbezveznijih filmova sa prostora bivse Jugoslavije napravljen poslednjih 10-15 godina. Dobar marketing je, medjutim, ucinio da bude itekako gledan

aa?
Gost
aa?

A neće nešto što valja ne boj se.

Send this to a friend