Muzika film i TV

Šinejd O’Konor primljena u bolnicu: Sve što dotaknem, uništim

Šinejd O'Konor prolazi kroz najveću tragediju
Šinejd O'Konor prolazi kroz najveću tragediju

Pjevačica Šinejd O’Konor primljena je u bolnicu samo nekoliko dana nakon što joj je sin preminuo. Pjevačica je potvrdila da je hitno prebačena u bolnicu nakon što je danima izgubljena bez sina Šejna.

Šejn je imao samo 17 godina kada je tragično oduzeo sebi život. Šinejd je u četvrtak uveče objavila na Tviteru da osjeća da “Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim njene”, dok je svojim pratiocima rekla da je u bolnici nakon što je takođe razmišljala da okonča svoj život.

“Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živjeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam zbog njega, a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja djeca ne žele da me znaju. Ja sam sranje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pjevam, a nisam”, napisala je Šinejd.

Par sati nakon ovog tvita, ponovo se oglasila.

“Žao mi je. Nisam to trebala da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vrijeme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje”, stoji u posljednjem tvitu na Šinejdinom profilu.

Send this to a friend