Muzika film i TV Otvoreno su ga kritikovali mnogi glumci

Slamao je ženska srca u ulozi Herkula, a danas je neprepoznatljiv: Zašto Holivud mrzi ovog glumca?

Upoznali smo ga kao snažnog Herkula u seriji “Herkul: legendarna putovanja”, ali glumac Kevin Sorbo ne može se pohvaliti trenutnim statusom u Holivudu.

Naime, glumac je u posljednje vrijeme na Tviteru glasan po pitanju političkih stavova u kojima otvoreno podržava Donalda Trampa, gradnju zida na granici s Meksikom te zabranu abortusa. Tvrdi da su ga u Holivudu stavili na crnu listu, upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odustaje.

Hrišćanin, sledbenik Donalda Trampa i kritičar Demokrata i žena dane provodi tako što bez zadrške iznosi svoje političke stavove na društvenim mrežama.

“Stranka koja stavlja abortus prije života, imigrante prije svojih građana i izbjeglice prije svojih ratnih heroja će mi držati prediku o moralu. Ne bih se složio,” stoji u njegovoj objavi na Tviteru.

Mnogi su tek saznali za njegove stavove 2014. godine kada je glumio u filmu God’s Not Dead koji se bavi pitanjem religije, te u kojem glumi profesora filozofije koji je ujedno i ateist te tjera svoje studente da potpišu izjavu da je Bog mrtav.

Neki pratitelji mu otvoreno prigovaraju zbog stavova na društvenim mrežama i s njim vode rasprave. On se dotakao i žena te komentarisao kako nemaju pravo biti uvrijeđene Trampovim “hvatanjem p**” jer su ipak one te koje su većinom kupovale “50 nijansi sive”.

“Ako su žene uznemirene Trampovim riječima, ko je onda kupio 80 miliona komada “50 nijansi sive”?”, izjavio je jednom prilikom.

Nakon posljednjih izbora u Americi ne prihvata da je Tramp izgubio već dijeli informacije o lažiranju glasova, koje je Tviter proglasio lažnima.

Jedan od zadnjih njegovih ispada bio je povezan s pravom na držanje i nošenje oružja, koje je u SAD-u osigurano drugim amandmanom ustava.

“Ako mislite da je korona strašna, čekajte da vidite šta vlada može učiniti sa nenaoružanim građanima,” napisao je Kevin.

Prije dvije nedjelje sa suprugom Sem je učestvovao u snimanju dokumentarca “Leaders for Life”, koji hvali napredak Donalda Trampa u borbi protiv abortusa.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Prošlost
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prošlost
Gost
Prošlost

Ofucani Herkules.

Send this to a friend