Muzika film i TV Da se izbjegne curenje informacija

Snimljene tri verzije kraja novog filma o Bondu, ni Krejg ne zna koja je prava

Nakon što je Kari Fukunaga preuzeo rediteljsku palicu od Denija Bojla, odlučio se za neobičan poduhvat – umjesto jednog završetka najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, pod nazivom No Time To Die’, odlučio je da snimi tri različita kraja. Cilj mu je da spriječi curenje informacija u javnost.

Čak ni sam agent 007 odnosno glumac Danijel Krejg, ne zna koji je od tri snimljena završetka onaj pravi.

Ipak, kako su neki mediji otkrili, jedan od navodnih završetaka je onaj u kom Bond daje otkaz tajnoj službi kako bi živio miran i povučen život na Jamajci, zbog čega britanska glumica Lashana Lynch dobija titulu 007.

Zanimljivo je kako je prije dvije sedmice na setu filma na aerodromu RAF Brize Norton, koju inače koristi kraljevska avijacija, nastala prava drama kada je filmska ekipa nekim slučajem ostavila jedan kombi s opremom na lokaciji na kojoj su snimali.

Naravno da je to u nekom trenutku postalo sumnjivo, stoga je cijelo područje evakuisano, dovedeni su psi obučeni za pronalazak eksplozivnih naprava, a sve zbog sumnji da se u njemu nalaze bombe.

“Sve je bilo spakovano u petak, ali na neki način jedan je kombi ostao tamo. Ne znamo ko, ali neko je prijavio sumnjivi kombi na lokaciji, nakon čega su dovedeni i psi obučeni za eksplozivne naprave kako bi dodatno provjerili sve, a napravljen je i kordon i zabrana prilaska na 300 metara od kombija, dok se sve ne provjeri”, otkrio je izvor blizak filmskoj ekipi.

Premijera novog filma o Bondu zakazana je za februar 2020. godine.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
wtf
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
wtf
Gost
wtf

znaci, najbolje ispricajte sve, a film nije ni zavrsen…. nevjerovatno kakvih likova ima…..

Send this to a friend