Muzika film i TV

Spajsice opet odložile okupljanje

Džeri Halivel, Mel Bi i Ema Banton bile su spremne da obnove slavu pod pseudonimom GEM, ali to će, izgleda, još malo pričekati.

Džeri Halivel je u oktobru objavila da očekuje dijete sa suprugom Kristinom Hornerom koji radi za Formulu 1. Još tada nastup grupe koji je planirano da bude održan tokom ljeta u Hajd parku stavljen je pod znak pitanja.

Britanski mediji otkrivaju, međutim, da tri pjevačice, Džeri, Mel Bi i Ema Banton, navodno ne mogu da nađu dovoljno vremena za rad u studiju. Iako Džerini menadžeri nisu komentarisali ove vijesti, izvor blizak pjevačici rekao je da su se prioriteti pjevačice promijenili:

“Treba da rodi bebu i ponovno okupljanje joj nije u fokusu već bi da se koncentriše i na ličnija pitanja”.

Jasno je da je težak zadatak okupiti sve djevojke u studiju u isto vrijeme. U novembru prošle godine procurila je povratnička pjesma “okrnjenih Spajsica” (Viktorija Bekam i Mel Si nisu zainteresovane za nastavak muzičke karijere u okviru grupe), Song For Her, ali do sada do javnosti nije stigla finalna verzija.

Obožavaoci se nadaju da će se djevojke ipak prihvatiti posla i da će uskoro stići čitava pjesma, možda i spot, a oni srećniji i priliku da ih vide na koncertu.

Send this to a friend