Muzika film i TV

Stalone se oprašta od uloge Rokija Balboe

Američki glumac Silvester Stalone nagovijestio je da je možda stiglo vrijeme da se oprosti od uloge boksera Rokija Balboe, koga je igrao u sedam filmova.

“Na žalost sve mora da prođe… i završi se”, napisao je holivudski glumac uz video koji je postavio na društvenim mrežama, nedjelju dana poslije početka prikazivanja “Creed II” u Americi.

“Ovo je vjerovatno moj posljednji rodeo, to što se dogodilo… nikad nisam očekivao”, kazao je 73-godišnji glumac.

“Mislio sam da je s Rokijem gotovo 2006. i bio sam time zadovoljan, i iznenada se taj mladi čovjek (Majkl B Džordan) pojavio i čitava priča se promijenila”, rekao je Stalone.

Lik Balboe pojavio se u šest filmova o Rokiju od kojih se zadnji prikazivao 2006. i zatim ponovo u filmu “Creed: Legenda je rođena” 2015. u kojem je postao trener glavnog lika Adonisa Džonsona kojeg je igrao Džordan.

U 2016. uloga je Staloneu osigurala njegov prvi Zlatni globus 40 godina nakon što je bio nominovan kao scenarista za prvi film ovog serijala 1976. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Biohazard
Gost
Biohazard

Živa legenda ! Kad jedan glumac uspije da postane uzor bokserima sirom svijeta , potpuno ravnopravan sa najvecim svjetskim bokserima !

gost
Gost
gost

Mora mu se priznat jedna stvar – scenirao je, rezirao i glumio u svim ovim filmovima. Plus, radio je to isto i u brojnim drugim (skoro gledah “Stayin’ Alive” sa Travoltom i vidim rezija i co-scenarista S. Stalone). Svaka cast!

Borris
Gost
Borris

To je rekao i posle Rokija 2!

Send this to a friend