Muzika film i TV

Stalone želi da snimi film o životu Edgara Alana Poa

Silvester Stalone je prije svega poznat kao mišićavi junak akcionih filmova, međutim, ne treba zaboraviti da je on scenarista i režiser mnogih svojih filmova, u koje spada i „Roki“, njegov prvi veliki hit. Istina je da nisu svi filmovi za koje je napisao scenario vrhunac sedme umjetnosti, ali je jasno da je uloga pisca svojih filmova Staloneu veoma bitna.

On navodno već nekoliko decenija pokušava da završi scenario za biografski film o čuvenom američkom piscu i pioniru horor i detektivske književnosti, Edgaru Alanu Pou. Stalone je prvobitno vidio sebe u ulozi slavnog književnika, ali je kasnije zaključio da bi ona bolje pristajale nekom drugom, na primjer, Robertu Dauniju Džunioru.

Ipak, osim kratkog perioda nakon 2000. godine, ovaj film nije imao ozbiljnu šansu da bude snimljen. Poslije mnogo godina tišine, Stalone je 2017. na svom Instagram profilu objavio sliku na kojoj je obučen kao Edgar Alan Po.
To je samo jedno podsjećanje na početke u karijeri ove holivudske ikone. Međutim, skorašnja objava na istoj društvenoj mreži vraća nadu da će Staloneov životni projekat možda ipak ugledati svjetlost dana.

Send this to a friend