Muzika film i TV

Stigao trejler za deveti nastavak horor filma Noć vještica

Objavljen je novi trejler za deveti nastavak horor filma Noć vještica (Halloween).

“Svake noći sam se molila da pobjegne”, govori Lauri Strod (Džejmi Li Kertis) za jednog od najslavnijih filmskih ubica Majkla Majersa u drugom trejleru za novi nastavak kultnog horora “Noć vještica” (Halloween).

Njene molitve su uslišene, zajedno sa molitvama miliona obožavalaca ove franšize. Maskirani ubica, koji je prvi put prestravio svijet prije 40 godina, 1978. godine u sjajnom filmu Džona Karpantera, bježi nakon što se autobus, koji ga je prevozio, slupa, a Majkl se vraća u svoj rodni grad Hadonfil da nas podsjeti na kakve je sve užase sposoban.

Nik Kasl se vraća kao maskirani ubica, a upravo je on glumio Majersa u prvom filmu.

Lauri nije više nevina bejbisterka, ona je naoružana baka koja neće prezati ni od čega da zaštiti svoju porodicu. Njenu ćerku glumi Džudi Grir koja misli da je Lauri paranoična i da treba da potraži pomoć…

I Karpenter je u ekipi, kao izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike.

Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džef Bredli i Davidom Gordnom, s kojima je sarađivao na HBO komediji Vice Principals, ali ovaj put su odlučili da nas dobro isprepadaju.

“Noć vještica” u bioskope stiže 19. oktobra, a do tada uživajte u novom traileru koji je za manje od 24 sata pogledalo više od milion ljudi.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend