Muzika film i TV The Haunting of Bly Manor

Stigao trejler za najstrašniju Netfliksovu seriju

Netflix je objavio prvi zvanični trejler dugoočekivane serije “The Haunting of Bly Manor”, nastavka najhvaljenije horor serije 2018. godine – “The Haunting of Hill House”.

Prvi dio serije, baziran na istoimenom romanu Širli Džekson, osvojio je brojne nagrade i dokazao da i serije mogu biti jednako zastrašujuće i emotivno nabijene poput najboljih filmova.

I nastavak će biti inspirisan romanom – jednom od najboljih kratkih štiva “Okretaj zavrtnja” Henrija Džejmsa, no tvorac serije Majk Flenegan objasnio je da će književno djelo biti samo predložak. On je takođe obećao da će nastavak biti mnogo strašniji od prvog dijela. Sudeći po trejleru, to je vrlo vjerovatno, jer se komentari gledalaca mogu svesti na jednu riječ – jezivo.

“Priča govori o mladoj guvernanti koju je muškarac unajmio da čuva njegovu nećakinju i nećaka u porodičnoj seoskoj kući, nakon što ih on usvoji. Došavši na imanje Blaj, guvernanta ipak počinje da sumnja da nisu sami na imanju – navodi se u opisu serije.

Svih devet epizoda biće emitovano 9. oktobra na Netfliksu, a neke od uloga dodijeljene su gluimcima koji su već igrali u “The Haunting of Bly Manor”.

Send this to a friend