Muzika film i TV Tinejdž komedija o današnjoj omladini

Stiže Lajanje na zvijezde za nove generacije

Reditelj Ivan Živković, sprema film koji će, kako kaže, biti nova verzija filma Zdravka Šotre “Lajanje na zvijezde”.

“U pitanju je tinejdž komedija, ali će biti i dosta kompleksna. Zvaće se ‘Hešteg brucoši’, jer mladi dosta vremena provode na mrežama. Želimo da ponudimo mlade glumce i njihove priče koje će ovoj novoj generaciji biti bliski, kao što su onoj generaciji bili možda likovi iz ‘Lajanje na zvijezde’ i filmovi tog tipa”, kaže Živković.

Film “Lajanje na zvijezde” je premijerno prikazan 1. juna 1998. godine, a u njemu igraju Nataša Tapušković, Dragan Mićanović, Nikola Đuričko, Bogdan Diklić, Bata Živojinović, Nikola Simić, Dragan Jovanović, Vesna Trivalić, Aleksandar Berček, Branimir Brstina, Maja Sabljić, Dragomir Čumić i mnogi drugi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pravnica
Gost
pravnica

Jedan je film ,,Lajanje na zvijezde”!!!!!

Gligor73
Gost
Gligor73

Neki filmovi se ne snimaju ponovo…..

Rasta
Gost
Rasta

MAc sa dvije ostrice. Ako ne bude dobar najmanje koliko i prvi, onda c ebit katastrofalan. Lajanje na zvijezde je tesko prevazici.

Flojd
Gost
Flojd

Danasnji tinejdžeri mogu samo da snime kako se dopisuju na mrezama, tapkaju telefone po cijeli dan i komentarisu šta je ko obukao i čiji tata vozi bolje auto. U ono vrijeme su djeca razgovarala i igrala se..

Burin
Gost
Burin

Film koji bi sve mlade isibe trebali da odgledaju. Obiljev šarma, duhovitisti i mudrosti, bez ijedne psovke je nešto posebno što ivaj film razlikuje id drugih.

Send this to a friend