Muzika film i TV

Svako od nas ima trenutke kada se pita da li je zaista za to nešto

Foto: Petar Đorđević

Glumac Aleksandar Radojičić u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” igra košarkaša Marka koji se na početku susreće sa ocem kojeg nije vidio 27 godina.

“Drago mi je da ponovo radim sa Bjelom. Igram košarkaša Marka koji se nalazi na nekoj vrsti prekretnice u životu. Blizu je tridesete godine, karijera mu ide nizbrdo i mora da odluči da li će nastaviti da se u životu bavi košarkom i to malo ozbiljnije, ili će da se zaposli negdje, jer majka želi da ga zaposli. Menadžer ga dovodi u propali klub koji želi da digne iz pepela, u kojem će trener biti Markov otac kojeg nije vidio 27 godina”, kaže Radojičić.

“Ja sam svoje najteže scene imao u prvih 10 dana snimanja. Prva scena mi je bila kada se susretnem sa ocem poslije 27 godina, kojeg krivim za to neviđanje. Što se tiče prekretnice, imao sam i ja neku pauzu u snimanju. Svako od nas ima trenutke oko tridesete godine kada se pitaš da li si ti zaista za ovo i gdje to sve vodi, ali svako od nas prelomi taj period i krene još jače naprijed ili odustane. Ja mislim da sam krenuo još jače naprijed, a vidjećemo kakvi će rezultati biti”, iskren je Aleksandar.

Na pitanje da li se bolje snalazi kao košarkaš odgovara:

“Iskreno, ono je bila epoha, a ovo je savremena priča. Mora bolje da se zna basket nego u “Bićemo prvaci svijeta”. Ja moram malo da se podsjetim jer ne igram više toliko basket sa drugarima u kraju jer nemam vremena”.

Send this to a friend