Muzika film i TV

Sve što nisu uspjeli dejtoni, evropski predstavnici, uspjela je žena sa lavorom

Ida Prester

Predstavnica Srbije na Eurosongu, Ana Đurić Konstrakta, privukla je pažnju publike u regionu i ostatku Evrope.

Njena koleginica, Ida Prester, frontmenka sastava Lollobrigida, komentarisala je koliko velik uticaj na zbližavanju ljudi ima Konstrakta.

Kako kaže, sve što decenijama nisu uspjeli “dejtoni, NVO, ni visoki evropski predstavnici, uspjela je neobična žena sa lavorom”, dodajući da je Konstrakta “pametna, draga i van svih klišea”.

“Čitam naslove i komentare, ceijla regija svim srcem navija, Konstrakta je naša. Sva plemena, zastave i entiteti… Možda je samo glitch u matrix-u, iluzija ili utopija, ali baš budi nadu. Takav je taj naš Balkan, stari zavodnik, taman kad ga precrtaš i odustaneš, on izvede neku magiju i opet mu sve vjeruješ. A možda stvarno najbolje tek slijedi”, napisala je Ida Prester.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
AlekVlastaJeca
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Alek
Gost
Alek

Kamo lepe sreće da uvek pođemo od nečega što nas spaja, svima bi bilo bolje.

Vlasta
Gost
Vlasta

Imam prilično godina i ne volim ono što smo slali na takmičenje, pojedinačno ili kao Jugoslavija,sa retkim izuzecima.Ali ova pesma mi je ušla pod kožu.Na drugi način od gospođe Prester koja me razoružava osmehom i optimizmom.Svi ste vi naši dragi slatki cvetići koji nas uljuljkaju da nije sve mrtvo i čuvaju nadu da još sve ni’ propalo i da imamo… Više »

Jeca
Gost
Jeca

Tacno tako…

Send this to a friend