Muzika film i TV Bizarni šou

Takmiče se ko će kandidatkinji napraviti dijete

Televizija Fox osmislila je dosad najbizarniji šou, a na to ih je podstakao porast gledanosti starih rijalitija koji su se emitovali.

U šou “Labor of Love” čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dijete glavnoj protagonistkinji Kristi Kecmen. Šou vodi Kristin Dejvis, koja se proslavila ulogom Šarlot u hit seriji “Seks i grad”.

Kristi je razvedena i još nije rodila pa je odlučila da učestvuje u ovom šou jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela da upozna muškarca svog života, odnosno oca djeteta.

“Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na sastancima jer želim zasnovati porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom”, ispričala je Kristi.

U prvoj epizodi šoua muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljka im tada objašnjava da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da od toga zavisi njihov dalji ostanak u emisiji. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da će morati to učiniti pa su im riječi voditeljke bile šok. Ali, na kraju su pristali.

“Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali”, ispričala je zvijezda šou.

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog rijalitija. Muškarci će morati da pokažu kako se snalaze s djecom, da mijenjaju pelene, paze na nekoliki djece. Takođe, spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove. Svake nedjelje jedan takmičar napušta šou.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
MiliCommentatorSo & TEKILAVaše imeBudibogsnama
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mili
Gost
Mili

Bice sexa

Commentator
Gost
Commentator

Bolesno

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

znači bira se nevjesta.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Mora da im daju žestoke pare za ovoliko ponižavanje! Mada neka granica ispod koje se ne ide treba da postoji.

Budibogsnama
Gost
Budibogsnama

Ili nijesam dobro razumiio, ili je ovo stvarno bolesno.

Send this to a friend