Muzika film i TV Iznenađena uspjehom

Tijana Bogićević: Biram da pjevam velike pjesme

Tijana Bogićević nedavno je nastupila u Tivtu na tamošnjoj Ljetnjoj pozornici. Ambijentom je, kaže, oduševljena kao i time što je bila dio Kulturnog ljeta u toj opštini na primorju.

Novosadska pjevačica priznaje da je zatečena uspjehom koji je psotigla nakon učešća na Evroviziji na kojoj je 2017. pjevala za Srbiju. Nakon takmičenja, ona je izdala album “Čudo”, a tom riječju opisuje sve ono što je uslijedilo nakon što je pred evrovizijskom publikom pjevala “Into the deep”.

“To sam baš pomenula na koncertu, prije godinu dana nije bilo mnogo izgleda da ću uopšte napraviti neki uspjeh, a pogotovo da ću i u Novom Sadu, Beogradu i evo sada Tivtu napraviti ovako lijepe koncerte sa većinom svojih pjesama i naravno par obrada koje pjevam. U današnje vrijeme mislim da je to veliko čudo”, kaže Tijana i objašnjava kako bira pjesme za svoje nastupe:

“Volim velike pjesme. Ako su o ljubavi da na neki način stvarno dočaraju tu emociju. Ne volim pjesme koje se pišu da bi se napisale ili da bi otpjevale. Moraju da imaju neku dubinu. Tako da po tome biram. Da me dirne”.

Prije skoro deset godina Tijanu je domaća publika znala po pjesmi “Tražim” koja je bila veliki hit. Danas, u kolekciju slušanih pjesama, ova pop pjevačica može da ubroji “Hajde onda ništa”, “U redu”, “Bezuslovno”, “Nekako nikako” i naravno, “Čudo”.

Send this to a friend