Muzika film i TV

Tonči “Pošteno” zasukao rukave i snimio 12 spotova

Hrvatski pjevač i kompozitor Tonči Huljić, u pratnji Madre Badessa benda, objavio je novi singl i spot “Pošteno”, još jedan adut studijskog albuma “Tipo primitivo/Piano primitivo” čija nas premijera očekuje krajem idućeg mjeseca.

Pjesmu su zajedničkim snagama stvorili Huljić i njegova supruga Vjekoslava, a iz izdavačke kuće Croatia records objašnjavaju da Tonči na duhovit način pjeva o trojici braće koji su odlučili da naprave zaokret u životu i žive pošteno. Naročito je zanimljiva Tončijeva rola u spotu Rina Barbarira, duhovit video predstavlja ga kao jednog od trojice braće u zatvoru, a za potrebe snimanja pjevač je glumio ćelavog i istetoviranog junaka.

Podsjetimo, na dvostrukom albumu naći će se i ranije objavljene pjesme “Kakvi san ja kralj”, “Čemu nervoza”, “Amico Mio Goodbye”, “No stress” i “Ja bi da san opet mali” sa Bobijem Mojsovskim, nekoliko novih, a do premijere biće predstavljeni svi spotovi.

“Riječ je o pionirskom poduhvatu zbog čega sam i prolongirao izlazak albuma. Za svih 12 pjesama sam snimio spot. Ne znam je li iko tako nešto uradio, ali kada vidite sve spotove shvatićete da su oni dio zaokružene priče”, ističe Tonči.

Send this to a friend