Muzika film i TV

Toni Cetinski spas našao u vjeri

Pjevač Toni Cetinski kaže da mu u najvećim iskušenjima pomaže vjera. Vjera je, navodi on, pronašla mjesto u njemu koje nije bilo ispunjeno. To se nije desilo preko noći, već je rezultat sazrijevanja. Niko od nas nije imun na pogrešne ili ishitrene poteze, sve je to ljudski, ali on smatra da iz toga treba izvući zaključke, nešto naučiti, te u skladu s tim ići dalje.

Na pitanje u kojoj mjeri vjera utiče na njegove poglede i reakcije, Toni odgovara:

“Dovoljno. Kao i svi mi, i ja sam ponekad pogrešno percipirao neke stvari i pojave oko sebe. Kao što sam već rekao, proces sazrijevanja kod nekoga je duži, kod nekoga kraći, ali bitno je da na kraju složiš stvari. Da mogu da vratim vrijeme, nešto bih sigurno promijenio, prvenstveno svoj odnos prema pojedinim ljudima”.

Toni je rekao i da se “sve piše negdje na nebu”. Posle takvog komentara, ne možete da se ne zainteresujete kako zamišlja svoj dosadašnji “spisak”:

“Moj popis je čudo. Zahvalan sam na svakom slovu u tom popisu. Sve je zapisano u zvijezdama, ali tako valjda treba da bude. Nadam se, odnosno siguran sam, da će u budućnosti biti još srećnih trenutaka”.

3 Komentara na "Toni Cetinski spas našao u vjeri"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend