Muzika film i TV u bolnici zbog koronavirusa

Tozovac: Još nije vrijeme da odem

Foto: Stefan Tomašević/ATA images

Predrag Živković Tozovac oglasio se iz bolnice, gdje je juče smješten na intenzivnu njegu zbog komplikacija nastalih uslijed zaražavanja koronavirusom.

Pjevač narodne muzike trenutno se nalazi na odjeljenju intenzivne njege, gdje je priključen na niskom protoku kiseonika, a sada se javio i obratio javnosti.

“Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vijest da neko ima koronu, već da je nema”, rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je riječ o njegovom daljem toku liječenja, prenosi Direktno.

“Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu”, rekao je pjevač.

Tozovac je takođe rekao i da se nada da će uskoro moći da izađe iz bolnice.

“Ne da se nadam, već cupkam u mjestu i čekam trenutak kada će mi ljekari reći da mogu da idem. Optimista sam i vjerujem u Boga, nije moje vrijeme još došlo da odem sa ovog svijeta”, kazao je jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

Send this to a friend