Muzika film i TV

U Baru počelo zagrijavanje za najluđu noć, nastupili Dino Beharović & D’Band i Aco Pejović

Na Trgu Vladimira i Kosare počelo je zagrijavanje za najluđu noć, nastupili su Dino Beharović & D’Band i Aco Pejović.

“Zaista su pozitivni utisci. Veoma mi je drago što je danas ovdje ovoliki broj gostiju, građana, utisci su stvarno pozitivni. Kao što vidite, atmosfera je predivna, trg je ispunjen do posljednjeg mjesta. Više hiljada ljudi se večeras ovdje provodi i ja se nadam da će tako biti i u ostalim noćima novogodišnjeg hepeninga”, kazao je Emil Kukalj direktor TO Bar.

“Volim da dođem u Crnu Goru, između ostalog i u Bar. Super je bilo. Ja volim Barsku publiku. Drugi put je trg da radim, ali sam radio mnogo prije toga, dosta puta, tako da nema tu greške”, izjavio je Aco Pejović nakon koncerta.

“Ja imam već dosta spremljenih i otpjevanih pjesama koje čekaju momenat da se pojave, da li uz spot ili će ovako izaći, vidjećemo. Poslije ove dvije Beogradske arene, u planu su da se rade veći gradovi EX Jugoslavije, gdje u obzir može doći i Bar, pa i Podgorica, Novi Sad, Skoplje, Sarajevo, Banja Luka, biće tu puno gradova koji su planirani, da se uradi turneje”, dodao je Pejović.

 

Mladi baranin, pjevač Dino Beharović je oduševio sugrađane:

“Želio bih da se zahvalim TO Bar i Opštini Bar koji su nam ustupili mjesto i dali nam do znanja da vrijedimo nešto, da budemo dio ove večeri. Mi smo već okusili Ljeto sa zvijezdama i čast nam je što smo dio ove organizacije”.

Večeras nastupaju lokalni bend Akademie i Sergej Ćetković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo ferrara💔
Gost
Dejo ferrara💔

Ja sam zaboravljeni covjek u ovome gradu. 👍

Nada
Gost
Nada

Ponesite pare estradni umjetnici imamo ih na pretek:-)

Send this to a friend