Muzika film i TV

U planu je snimanje drugog dijela filma Gladijator

„Gladijator 2“ je prvi put najavljen u novembru 2018. kada su producent filma Volter F. Parks i Lori Mekdonald obećali fanovima epskog filma o antičkom Rimu iz 2000. da je u planu njegov nastavak. Oni su sada objavili nove informacije u vezi sa drugim dijelom popularnog filma „Gladijator“, od kojih je najvažnija ona koja potvrđuje da će se Ridli Skot ponovo naći za režiserskim kormilom.

Za scenaristu filma je izabran Piter Krejg, koji se proslavio svojim radom na dva posljednja nastavka serijala Igre gladi i filmu Grad lopova, a u međuvremenu je angažovan i da napiše scenario za drugi dio filma Top gan.

Planirano je da se radnja filma dešava oko 25-30 godina od događanja u prvom dijelu. U centru pažnje će biti Lucijus, sin Lusile (Koni Nilsen) i sestrić Komodusa (Hoakin Finiks), rimskog vladara koga je u originalnom filmu ubio Maksimus (Rasel Krou).

Podsjećamo vas, Maksimus je umro na kraju Gladijatora, ali su producenti izjavili da će glavni junak novog filma, Lucijus, biti prikazan kao njegov svojevrsni naslednik.

Lucijusa je u prvom dijelu glumio Spenser Trit Klark. Ostaje da se vidi da li će on reprizirati ovu ulogu i u nastavku.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
BOBO
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BOBO
Gost
BOBO

JEDAN OD 10 NAJBOLJIH FILMOVA KOJE SAM GLEDAO!!!

Send this to a friend