Muzika film i TV

Udruženje estradnih umjetnika: Vratite nam pravo na rad

Foto: Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore

Iz Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore traže ublažavanje aktuelnih mjera i mogućnost da im se obezbijedi minimum rada i da se nađu načini da kao dio kulture društva, prežive. Oni su ti, koji ni ove godine ne znaju kako da stvore novac kako bi živjeli, i preživjeli.

“Tačno je da vas uveseljavamo, i da podižemo raspoloženje. Ali nismo oni koji pozivaju na kršenje mjera, nismo oni koji ne poštuju mjere, nismo oni koji mogu da kontrolišu ugostitelje, nismo oni koji sankcionišu napravilnosti.

Mi smo oni koji u jednom ćošku objekta, sviramo. Dok vi sjedite ili stojite, večerate ili pijete piće, a ako je igranje zabranjeno, u redu ne mora ga biti.

Mi smo oni koji poštuju mjere, koji su vakcinisani ili imaju jednu od stavki za ulazak u ugostiteljski objekat kao i svaki posjetilac.

Mi smo oni uvijek zaboravljeni, ostavljeni kao uzrok, a to nismo. Jer bašte su pune, restorani rade, ljudi ih posjećuju bez obzira da li tu neko svira, ili ne.

Mi smo oni koji ni ove godine ne znaju kako da stvore novac kako bi živjeli, i preživjeli.

Vratite nam posao, pronađite način, dajte odgovornost drugima da kontrolišu rad ugostiteljskih objekata, samim tim i nas.

Vratite nam pravo na rad”, navode iz Udruženja estradnih umjetnika Crne Gore.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
COLBellaCiao
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
COL
Gost
COL

Glasai ste sad uživajte…

BellaCiao
Gost
BellaCiao

A nevolja vam je ljudi!
PRAVDA ZA MUZIKU! 🎶🎼🎵🎤🎧🎸🥁🎹🎺🎻🎷🪘🪕

Send this to a friend