Muzika film i TV

Uma Turman i Kventin Tarantino ponovo sarađuju na filmu

Za svoj novi film poznati producent odabrao je ćerku svoje nekadašnje muze. Ko je ona zapravo? Da li je vrijeme da staro ustupi mjesto novom?

Ćerka Ume Turman i Itana Houka, Maja Houk ubrojana je u postavu najnovijeg filma Kventina Tarantina “Bilo jednom davno u Holivudu”.

Houkova je predviđena i da se pojavi u trećoj sezoni jedne od trenutno najpopularnijih serija Strejndžer tings. Ova dvadesetogodišnjakinja svoju karijeru zapravo je započela u modelingu, ali se ubrzo zainteresovala i za glumu.

Interesantno je da je Tarantino izabrao baš Houkovu za svoj najnovniji film, budući da ima složen odnos sa njenom majkom.

View this post on Instagram

“Ah youth youth” -A.C.

A post shared by Maya Ray (@maya_hawke) on

Ranije ove godine, Turmanova je progovorila o svom teškom odnosu sa Tarantinom i kako se osjećala nezaštićeno i nebezbjedno tokom snimanja filma Kil Bila. Problematična je bila scena u kojoj vozi čuveni kabriolet, jer je bio automatik. Tarantino je navodno odbio njen zahtjev da ima dublera za tu scenu.

Na kraju je Turmanova sama odradila tu scenu, ali se slupala i zadobila mnoge povrede. Volan joj je pritisnuo stomak, a noge su joj bile zarobljene ispod njega, pa je glumica trpjela velike bolove.

“Mislila sam da neću više nikada hodati”, priznala je Turmanova za Nju Jork Tajms.

U februaru je glumica rekla da s ona i Tarantino imali jednu veliku svađu, u kojoj ga je ona optužila da hoće da je ubije. Tarantino je za Dedlajn rekao da mnogo žali zbog te situacije ne samo u svojoj karijeri, već i u svom životu.

Uprkos toj svađi, izgleda da odnos Ume Turman i Kventina Tarantina neće ostati u prošlosti. Turmanova je nedavno u medijima izjavila da bi bila rada da ponovo sarađuje sa poznatim producentom ako bude stvorio neku nevjerovatnu ulogu za nju.

Jedna uloga je, dakle, već dodijeljena u porodici.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend