Muzika film i TV

Vesna Dedić: Crnogorke su se pronašle u mom novom romanu

Foto: Marko Tabašević

Spisateljica Vesna Dedić već nekoliko dana uživa u Crnoj Gori. Uživa na plažama, dolazi i u Podgoricu gdje je živjela do olaska na studije u Beograd, ali i promoviše novi roman “Ne gledaj me preko ramena”.

“Uživam u Crnoj Gori. Promocija knjige „Ne gledaj preko ramena” je odlično prihvaćena, Crnogorke su oduševljene i šalju mi da su zadovoljne romanom i da su se mnoge pronašle u njemu”, rekla je Vesna koja se sprema i za novu sezonu „Balkanske ulice”, emisije koju na RTS-u vodi i uređuje više od dvadeset godina.

Štampa piše da se Dedićevoj na jednoj od proocija na crnogorsko primorju udvarao bogati Rus.

Markantni Rus je strpljivo iz obližnjeg restorana posmatrao Vesnu kako potpisuje knjige, a njen osmijeh ga je posebno kupio, pa je po završetku promocije skupio hrabrost i prišao joj. On ju je prvo na šmekerski način obasipao komplimentima da bi je na kraju pitao da sjedne sa njim.

Međutim, spisateljica i voditeljka ga je odbila.

“Vesna je vrlo kulturna dama. Pažljivo je slušala sve što joj govori, zahvalila mu se na divnim riječima, ali mu je rekla da ne može da prihvati da sjedi sa njim zbog prijatelja koji su je čekali i činjenice da ljetovanje poslije pet dana sa Sanjom Marinković nastavlja u Pržnu sa kćerkom Lenkom”, kaže izvor koji se našao na licu mjesta.

Kada je shvatio da ipak s Vesnom neće uspostaviti dublju komunikaciju, Rus ju je pozdravio lijepim riječima i zatražio da mu pokloni njen roman „Ne gledaj preko ramena” sa posvetom.

Kao veliki profesionalac, Vesna mu je dala roman, a Rus se osmijehnuo i otišao u drugi restoran.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maki
Gost
Maki

A sta nam napricaste.🤣🤣🤣Crnogorke u Vesnin roman.

veki
Gost
veki

neću se tražit po tome što ti škrabaš po papiru, ne kupujem tvoju knjigu

Mirjana
Gost
Mirjana

Usamljeni JAHAC.Jao ove zene same plate za ovakve glupe izjave.I ode JAHAC….

Anonimus
Gost
Anonimus

I onda je odjahao u zalazak sunca…

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

HAHAHAHAHA,
HAHAHAHAHA,
AJDE MALO ME JOS ZASMIJTE!

Send this to a friend