Muzika film i TV Njihova ljubav bila je legendarna

Vječna ljubav Milene i Gage: Ovako su govorili o djeci

Milena Dravić i Dragan Nikolić u braku su proveli 44 godina kao jedan od najljepših i najdugovječnijih parova u srpskoj kinematografiji. Sve do smrti “lijepog Gage” 11. marta 2016. godine.

O svojoj vezi rijetko su i šturo govorili. Dragan Nikolić i Milena Dravić intimu su voljeli da drže daleko od očiju javnosti. Ipak, u jednom intervjuu starom više od deset godina Dragan se osvrnuo i na taj aspekt svog života i brak sa Milenom koja mu je bila partnerka i u životu i na poslu.

“Uvijek moraju da postoje tolerancija i razumijevanje, pa onda sve ostalo. Za brak koji traje duže od 30 godina, može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Smatram da je najlakše nešto presjeći i završiti, mnogo je teže boriti se. Ponekad i mala svađa može da osvježi dan. Ponekad je potrebno biti i ljubomoran jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi, samo što ja nisam to pokazivao. Što se nekih svađa tiče, Milena je uvijek bila glasnija, ali je i brže praštala”, ispričao je Dragan Nikolić u jednom intervjuu za “Story”.

Tom prilikom legendarni glumac je iskreno govorio i o još jednoj temi, zašto on i Milena nisu imali djece.

“Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo djecu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu djecu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu rođaku Ivu. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće cio naš svijet”, istakao je slavni glumac.

Dragan Nikolić preminuo je 11. marta 2016. godine, dok nas je Milena napustila 14. oktobra 2018. godine, ostavivši u umjetničkom univerzumu prazninu koju niko nikada neće popuniti.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Narcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Onaj ko bi trebo nemože da ima đecu,to bog nebi dozvolio da postoji.

Send this to a friend