Muzika film i TV Rođen za suze, ja ne znam za smijeh

Vratio se genijalni Bare

“Rođen za suze, ja ne znam za smijeh“, otpjeva Goran Bare na početku pjesme a zatim se nasmije. Njegov jedini grijeh – biti rođen za suze.

Nakon Porinom nagrađenih Nuspojava Goran Bare & Majke vraćaju se s novim singlom Rođen za suze, najava novog studijskog albuma.

“Sinopsis spota je zamišljen kao ‘krštenje’, odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst, rođenje za suze koje ne teku. Crna voda simbolizuje godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme plivanja i suočavanja sa samim sobom. Na početku te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot“, razložio je ideju spota reditelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono o čemu nova Baretova pjesma govori.

“Opet je pomeo sve ovo estradno smeće jednim singlom. Spot je pogodio u sredinu”, “Ako ćemo suditi po ovoj pjesmi, album će biti brutalan. Odličan sound. Izvrsno odsvirano, bubnjevi ponajprije. Tekst jako dobar. Svaka vam čast! I da, spot je svjetski”, “Genijalni Bare”, samo su neki od komentara fanova.

Send this to a friend