Muzika film i TV Pozdravio izbor glumca za ulogu kralja

Vuk Drašković: Samo Lauš može da glumi tragičnog kralja Nikolu

Vuk Drašković obišao je ekipu koja, na čelu sa rediteljem Zdravkom Šotorm, snima seriju i film “Kralj” po motivima njegovog romana “Aleksandar od Jugoslavije”.

U filmu i seriji “Kralj”, pojaviće se i lik posljednjeg kralja Crne Gore, Nikole II Petrovića Njegoša. Drašković cijeni da je pravi i jedini izbor da odglumi kralja, Žarko Laušević.

“Žarko i ja smo inače dobri prijatlji, ali ne znam kada će doputovati i kada kreće on sa snimanjem. Ne vidim ko bi bolje od naših glumaca bolje odigrao kralja Nikolu. To je stvarno rijetka, možda najtragičnija figura 1918. To je kralj Nikola”, rekao je Drašković za Novu.

Lauš trenutno boravi u Njujorku i njegov dolazak u Srbiju, gdje se odvija snimanje, još je neizvjesan.

Šotra snima trenutno na Belom dvoru u Beogradu. Kralja Alsksandra tumači Ljuba Bulajić, a njegovu suprugu Tamara Aleksić. Prikazivanje bi trebalo da uslijedi ove jeseni na Novoj S.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
katunjaninRade007SrbipolusvijetVanjasds
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
katunjanin
Gost
katunjanin

Sumnjam da će našega Cara junaka bilo ko dobro i pošteno da odigra, pogotovo njegove pośljednje tragične godine vladavine kada mu je bratska Srbija zabola nož u ledja njemu i kraljevini Crnoj Gori. Taj bratski nož osjećamo do današnjih dana.

Rade007
Gost
Rade007

A možete već da zamislite kako će da ispadne. Aca Palikuća će da ispadne najveći kralj u istoriji,dobrotvor i humanista. Kralj Nikola će da ispadne najveći Srbin ,koji je podržao ujedinjenje sa Srbijom.

Srbipolusvijet
Gost
Srbipolusvijet

Lauš? E sprdnja ove…

Vanja
Gost
Vanja

Što ne snimate samo Aleksandra.
Ostavite Nikolu na miru.

sds
Gost
sds

Srbi nadam se da cete prikazati posteno kako ste braci svojoj najblizoj zabili noz u ledja i unistili nam drzavu, crkvu i naciju.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Pi!!!

Citalac
Gost
Citalac

Lauš?!

Send this to a friend