Muzika film i TV

Vuk Kostić: Romantičan sam, ali mi niko ne nudi takve uloge

Prošlo je 17 godina od premijere komedije “Mala noćna muzika” u kojoj igra Vuk Kostić rame uz rame sa Gordanom Kičićem. U međuvremenu Vuk je ostvatio zavidnu karijeru na televiziji i u filmu i to uglavnom igrajući uloge “momaka sa druge strane zakona” i inspektora. Ipak, Vuk priželjkuje komediju i to romantičnu, ali priznaje da mu takve uloge niko ne nudi.

“Oduvijek sam bio romantična duša, ali još nisam dobio ponudu da se ostvarim u takvoj ulozi. Možda ovaj moj odgovor nekoga ohrabri na taj potez (smijeh). Najteže je praviti komediju, jer se u njoj najbolje vidi kada je loša. Drama je već pitanje ukusa. Mašta je veoma bitna za umjetnika i trudim se da je gajim i zalivam u sebi. Glumci se uglavnom dobro zabavljaju dok rade svoj posao, a ja sam od malih nogu želio da postanem jedan od njih. Za ovaj poziv me je Mika Aleksić trenirao cijelog života i naučio me da je najvažnije da ne dopustiš sebi da odrasteš”, rekao je Vuk.

Dok ne ostvari ulogu u nekoj romantičnoj komediji, publika će uživati u avanturama inspektora Aleksandra Jakovljevića kojeg tumači u seriji “Ubice mog oca”.

“Jakovljevića ljudi vole, poistovjećuju se sa njim i navijaju za njega, jer je uvijek na strani pravde i nemoćnih. Drag im je, pa sam im ja još draži. Negativci su zanimljiviji za igru zato što smeju da rade šta god požele, dok pozitivci moraju da se drže određenih okvira. Zato je tumačenje nevaljalih momaka veća zabava za glumca”, priznaje Vuk.

 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
CgcJovanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cgc
Gost
Cgc

Los glumac

Jovanka
Gost
Jovanka

Dobro ti nude ikakve jadan ne bio…Kakvi su nam ovi glumci novi, ovo je nivo ispod svih nivoa…

Send this to a friend