Muzika film i TV

Zaboravljeni film sa Brusom Vilisom i Monikom Beluči ponovo aktuelan, fanovi oduševljeni

Foto: Profimedia

Na Netfliksu sada može da se pogleda zaboravljeni film iz 2003. godine a u kojem igraju dvije velike zvijezde, Brus Vilis i Monika Beluči.

Fanovi su ovaj film proglasili remek djelom.

Iako je Brus Vilis široj javnosti najviše prepoznatljiv po serijalu filmova “Umri muški” ili “Armagedon”, postoji jedan manje poznati film iz njegove karijere koji je hvaljen kao jedan od njegovih najboljih ostvarenja, prenosi 24sedam.

Riječ je o filmu “Suze boga sunca” (Tears of the Sun). U filmu sve se dešava u Nigeriji, a Brus glumi zapovjednika američke mornarice u vrijeme političke krize u toj zemlji.

Njegov zadatak je da spasi doktorku Lenu Hendriks koju igra Monika Beluči, državljanku SAD-a, koja se tamo nalazi u misiji za pomoć lokalnom stanovništvu.

Ona odbija napustiti izbjeglice za koje se brine, pa Vllis mora birati između slušanja naređenja i slušanja svoje savjesti.

Film na Rotten Tomatoesu ima ocjenu kritičara od 34 posto, ali je jako popularan među publikom.

“Proširena verzija se itekako isplati pogledati”, “Najbolji film koji je Brus Vilis snimio, uz Armagedon”, “Obožavam ovaj film. Plakao sam kad sam ga prvi put pogledao”, “Pravi ljubitelj filma ne smije propustiti ovo remek-djelo”, samo su neki od komentara oduševljenih gledalaca Netfliksa.

Send this to a friend