Muzika film i TV volio bi da igra Bonda

Želi da bude novi Bond: Da li je Henri Kavil pravi izbor za agenta 007?

Glumac Henri Kavil, zvijezda serije “Witcher” i filma “Supermen” zainteresovan je da zamijeni Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, što je naveo u intervjuu za GQ, prenosi Telegraf.

“Ako bi producentkinja Barbara Brokoli i ko-producent Majkl Vilson bili zainteresovani, ja bih apsolutno uskočio. U ovoj fazi, sve je u vazduhu. Vidjećemo šta će da se desi. Ali da, volio bih da igram Bonda, bio bi veoma, veoma uzbuđen”, rekao je Kavil.

Henri je inače bio kandidat da igra Džejmsa Bonda u filmu “Casino Royale”. Ipak, producenti su odabrali na kraju Danijela Krejga. Naime, Henri “nije zadovoljio” kada je na audiciji trebalo da se odigra scena u kupatilu, kada je nosio samo peškir.

“Vjerovatno je trebalo bolje da se pripremim. Sjećam se kako mi je reditelj Martin Kempbel rekao: “Izgledaš malo bucmasto, Henri”. Nisam znao kako da treniram, niti kako da držim dijetu. Drago mi je što je Martin rekao tako nešto… Pomaže mi da budem bolji”, rekao je Kavil u novembru prošle godine za “Men’s Health”, a prenosi časopis “People”.

Da li bi Henri Kavil bio dobar izbor za ulogu Džejmsa Bonda?

Send this to a friend