Muzika film i TV

Željko ponosan nakon finala: Ostavio sam pečat, mnogo toga je uloženo u nastupe

Željko Vukčević; Foto: Instagram

Podgoričanin Željko Vukčević, sedmoplasirani učesnik tek završene sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, oglasio se prvi put nakon gašenja kamera kako bi saopštio da je ponosan na sebe i presrećan što je bio dio takmičenja.

“Smatram da sam i te kako ostavio pečat u istom! Ovo je bilo prelijepo iskustvo, nova poznanstva i divno druženje sa svima”, piše Vukčević na Instagramu.

Sa posebnom dozom emocije sumirao je finalni nastup, u kom je otpjevao “Zauvijek moja”, pjesmu na čijim je krilima No name zablistao na Eurosongu 2005.

“Nastup na koji sam možda najponosniji i nastup koji sam jedva čekao i mnogo toga uložio da bih bio tu! Predstavio sam se sa pjesmom koju mnogo volim i koju sve generacije vole i pjevaju kada god i gdje god se pusti. Poseban značaj imala je zato što je to pjesma grupe No name koju izvodi Danijel Alibabić, koji je toliko volje, snage i želje uložio u mene ove sezone i zbog kog sam prevazišao svoja, a i tuđa očekivanja i uspio da se izborim sa raznolikim programom koji sam vam pružio tokom ove sezone”, istakao je Vukčević.

Osim Danijela, kako je napisao, zasluge pripadaju i Mariji Šerifović.

“Posebnu zahvalnost dugujem mojoj najboljoj mentorki u takmičenju, koja je uvijek tu da pruži nesebičnu podršku i prenese znanje i iskustvo na nas da bismo bili što bolji! Maro, hvala ti na svemu još od prošle sezone, svaki tvoj komentar mi je ostao duboko urezan u sjećanju i bio pokretač za što bolje predstavljanje svega onoga što umijem i znam”, dodao je Željko.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Podgoricanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Bravo Željko !
Odličan si bio.
Lijepo si se i otmeno ponašao.
Crnu Goru dostojno predstavljao.
Odlično pjevao .

Send this to a friend