Muzika film i TV

Trofej Zvezda Granda (opet) ide u BiH, aplauzi za naše Tamaru i Željka

Nermin Handžić; Foto: Instagram

Nermin Handžić (19) iz Tešnja (Bosna i Hercegovina) pobjednik je 15. sezone popularnog televizijskog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, epilog je sinoćnjeg finala.

Drugo mjesto zauzeo je Aleksandar Josifovski iz Sjeverne Makedonije, a popularni Nerko osvojio je čak 128.456 glasova, što mu je bilo i više nego dovoljno za ubjedljivu pobjedu.

Finale je privuklo pažnju crnogorske publike i zbog činjenice da su našu državu predstavljali Željko Vukčević iz Podgorice i Tamara Živković iz Kotora.

Tamara je eliminisana već u prvom finalnom krugu, a Željko se zadržao do drugog presjeka. Uprkos tome, zaslužili su aplauz publike i ostavili su sjajan utisak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z V E Z D E G R A N D A (@zvezdegranda_fanovi)

Pobjeda Handžića, čiji je mentor bila Viki Miljković, još jedna je potvrda da publika u BiH nikada nije zakazala kada je u pitanju glasanje, a ovo je četvrta godina zaredom da trofej odlazi u tu državu.

Podsjetimo, među ranijim pobjednicima iz BiH su Džejla Ramović, Amar Gile Jašarspahić, Mirza Selimović

Za razliku od rokera Josifovskog, Handžić je “narodnjak”.

“Hvala vam ljudi, ja ne znam sad ni šta da kažem. Bilo ko da je odnio pobjedu večeras bilo bi zasluženo”, poručio je mladić koji je nakon proglašenja pobjednika umalo ostao bez svijesti zbog prevelike tenzije.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
aleksbudala
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aleks
Gost
aleks

Opet namestaljka kratko i jasno

budala
Gost
budala

Pa kad je sms za glasanje iz Crne Gore 52 centa, a iz bih i srbije 30 centi. Uduplajte Zeljkove glasove pa vidite dje je

Send this to a friend